Design · reklame · udstilling:
Udstillingerne kan være baseret på færdige modulsystemer, eller kan designes helt efter eget ønske.

Det grafiske udtryk og eksponeringen af produkter og firmaprofil er det afgørende i alt vores udstillingarbejde.

Vi har fotografer med speciale i interiør/ eksteriør fotografering så billedesiden i en udstillingen kan tilpasses præcis til det valgte design.

Samarbejde med virksomheder med speciale i modul-systemer og print, og virksomheder hvis speciale er unikke løsninger sikre udstillingens tekniske kvalitet.

Virksomheden, der er over 25 år gammel, løser opgaver inden for reklame og design.

Vore kunder er primært farmaceutiske virksomheder, det være sig danske, eller datterselskaber af store internationale koncerner. Kunder er også typisk fra hurtig voksende virksomheder inden for f.eks. holografi, plast og IT.

Opgaverne går fra kampagneudvikling, udvikling af logo, koncept, web side, udstillinger og stande, til enkelt sager som brochure af alle slags og i alle formater, foldere i forskellige størrelser og formater, direct mail, gimmick, dosiskort, mapper, blokke, brevpapir, kuverter osv.

En del af vores profil er at kunne udarbejde spændende og relevante projekter med en stærk billedeside, der ofte bygger på egne foto-optagelser, der bearbejdet og manipuleres af os, idet vi både besidder kompetencen at tage billederne, samt at efterbearbejde dem så de passer præcis til det aktuelle behov.

billede1.gif
Vestre Landevej 342-344 · 4952 Stokkemarke, Maribo
t: 3332 1001 · e-mail: sq@c3-c5.dk